Bu Tarz Benim Nur Yerlitaş: Ayşegül Sen Nur'u Kıskanıyorsun

Sık sık kavgalarıyla gündeme gelen Bu Tarz Benim Yarışmacısı Ayşegül, rakibi Nur'u kıskanıp jüriye hesap sorunca stüdyo gerildi. Ayşegül gözyaşlarına boğuldu.

Bu Tarz Benim Nur Yerlitaş: Ayşegül Sen Nur'u Kıskanıyorsun
Sık sık kavgalarıyla gündeme gelen Bu Tarz Benim Yarışmacısı Ayşegül, rakibi Nur'u kıskanıp jüriye hesap sorunda stüdyo gerildi. Ayşegül gözyaşlarına boğuldu.

SHOW TV'de yayınlanan İvana Sert, Nur Yerlitaş ile Kemal Doğulu'nun jüri olduğu Bu Tarz Benim yarışmasının dünkü bölümüne Ayşegül adlı yarışmacı damgasını vurdu.

Podyuma çıktıktan sonra ilk olarak Özlem ile tartışmaya giren Ayşegül ardından jüri üyeleriyle ve yarışmacı Nur ile gergin anlar yaşadı.

Programın sunucusu Öykü Serter'in, 'Az önce seni göremedik. Nereye gittin?' sorusu üzerine Ayşegül, 'Hava almaya gittim. Çünkü bazı şeyler beni kırıyor' diyerek ağlamaya başladı.

Jürinin karşısında da ağlayan ve nedenini anlatmak istemediğini söyleyen Ayşegül, Nur Yerlitaş'ın açıklamaları üzerine 'Meydanı başkalarına bıraktım. Artık oynamayacağım. Yeter burama kadar geldi. Biz burada eziliyoruz kimse farkında değil' şeklinde konuştu.

'SUS ÖNCE SEN'

Ayşegül'ün, rakibi Nur'a, Nur Yerlitaş ile Kemal Doğulu'nun farklı davrandığını ima etmesi üzerine Yerlitaş, 'Ne demek? Sen benim söylememe karışamazsın ki, sus önce sen' diye çıkıştı.

Ayşegül, Nur için, 'Kendisini bizden üstün göre kişiler var' dedi.

Bunun üzerine Yerlitaş, 'Evet çok takipçisi var. Ondan mı rahatsız oluyorsunuz?' diye sordu.

Yerlitaş'ın bu sözleri Nur ile Ayşegül arasında kavga başlattı.

Nur, Ayşegül'e, 'Çok ayıp ediyorsun, gerçekten yeter' diye çıkıştı.

Ayşegül'ün, 'Nur'un burada bir üstünlüğü yok' sözleri üzerine Yerlitaş, 'Yine Nur diyor. Kızım bu Nur sende idefiks (saplantı) yapmış o zaman' dedi.

Ayşegül de buna karşılık, 'Evet kıskanıyorum tamam, oraya getiriyorsunuz lafı' şeklinde konuştu.

'ANLAMADIĞIN ŞEYLERİ KENDİ DÜNYANDA KÖPÜRTME'

Araya giren Kemal Doğulu da, 'Yeminle bıktım. Senin bizimle ilgili problemlerini böyle hıçkıra hıçkıra anlatmaya hakkın yok. Ayşegül sen anlamadığın şeyleri kendi dünyanda köpürtme' diye çıkıştı.

İvana Sert'in, 'Niye Nur'a bu kadar taktın?' sorusuna ise Ayşegül, 'Sinsiliğe gelemiyorum. Nur halktan olumlu tepki aldığı için ona iyi davranılıyor. Bize haksızlık yapılıyor' dedi.
BEYAZ GAZETE