Aykut Demir doktoru neden dövdüğünü açıkladı!

Dün kardeşini götürdüğü hastanede bir doktoru darp eden Trabzonsporlu futbolcu Aykut Demir, tahrik edildiğini söyledi...

Aykut Demir doktoru neden dövdüğünü açıkladı!
Sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Trabzonsporlu Aykut Demir'in, yengesini muayene ettirmek için gittiği özel bir hastanede doktoru darp ettiği ileri sürüldü.

Tecrübeli defans oyuncusunun, özel bir hastanenin acil servisinde görev yapan doktor Latif Bayat'a vurduğu iddia edildi.

DEVRE ARASINDA GÖNDERİLEBİLİR

Aykut, görgü şahitlerinin ifadesine göre tahlil sonuçları çıkmadan kendisine bilgi vermek istemeyen doktorla önce tartıştı, ardından yumruk attı. Araya giren hastane görevlileriyle de kavga eden Aykut Demir, daha sonra hastaneden ayrıldı. Aykut Demir'in sürekli bu tür olaylarla gündeme gelmesi Trabzonspor yönetimini de rahatsız etti. Kendisinden beklenen performans alınamayan Aykut'un, teknik direktör Halilhodzic'in görüşü alındıktan sonra devre arasında gönderilmesi için düğmeye basıldığı öğrenildi.

‘TAHRiK EDiLiNCE GERiLDiM'

Bu arada Aykut, Trabzon'un Akçaabat ilçesi Yıldızlı Mahallesi'ndeki özel hastanede çalışan doktor Latif Bayat'ı yumrukladığı iddiasıyla Akçaabat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek ifade verdi. Saldırıya uğradığı belirtilen Dr. Latif Bayat'ın ifade vermesi nedeniyle tedbir amaçlı olarak ifade vermek üzere kulüp avukatıyla birlikte öğleden sonra Emniyet Müdürlüğü'ne giden Aykut, doktorun kendisini tahrik ettiğini söyledi. Tecrübeli futbolcu, başkasının sorumluluğunu taşıdığı için umursamaz yaklaşımın kendisini sinirlendirdiğini söyledi ve hem sabahın erken saatleri olması, hem de doktorun tahrik edici bir tutum sergilemesi üzerine sinirlendiğini vurguladı. Bu arada hastaneden izin alarak ayrılan Dr. Latif Bayat ile Aykut Demir'in uzlaştırılması ve doktorun şikayetçi olmaması için çaba harcandığı belirtildi.

SİLAHLARA BÜYÜK İLGİSİ VAR

Aykur Demir, G.Birliği forması giyerken silahlara yoğun ilgisi olduğu için arkadaşlarının kendisine'komando' lakabını taktığını söylemişti.

İDOLÜM ABDÜLHEY

Four Four Two Dergisi'nin Şubat 2011 sayısına röportaj veren Aykut Demir, televizyon dizilerinden en çok Kurtlar Vadisi'ni izlediğini dile getirmişti. Aykut, “Kurtlar Vadisi hayranıyım. İdolüm Abdülhey” demişti.

ÜNİVERSİTEYE KURŞUN

2 Eylül'de Karadeniz Teknik Üniversitesi Fen Fakültesi Kimya Bölümü binasının ikinci katındaki pencereye bir mermi isabet etti. Yapılan incelemeler sonucu merminin Aykut'un tabancasından ateşlendiği ortaya çıktı. İfadesi alınan Aykut hakkında'meskun mahalde ateş etme' suçundan işlem yapıldı.

BOŞ ZAMANLARINDA BOKS YAPIYOR

Trabzonsporlu defans oyuncusu Aykut Demir, boş zamanlarını boks yaparak değerlendiriyor. Aykut'un dövüş sporlarına büyük ilgi duyduğu biliniyor.