Manavgat Kültür Merkezi 29 Ekim'de Açılacak

Manavgat Belediyesi tarafından yaptırılan kültür merkezinin açılışı, 29 Ekim'de gerçekleştirilecek.

Manavgat Belediyesinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 91. yıl dönümü kutlamaları ve kültür merkezi açılışı dolayısıyla hazırladığı programa göre, yaptırılan kültür merkezi önünde müzik dinletisi eşliğinde kokteyl ve açılış töreni düzenlenecek.
Tören sonrasında kültür merkezinde Tevfik Köymen'in fotoğraf, Nermin Alat'ın resim sergileri sanatseverlerle buluşacak. Saat 19.00'da ise Cumhuriyet Meydanı'nda yürüyüş gerçekleştirilecek. Gecede Türk halk müziği sanatçısı Kubat da sahne alacak.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, kültür merkezinin kentin geleceğine yapılan en büyük yatırımlardan biri olduğunu söyledi.

Kültür merkezinin temelinin 10 ay önce, futbol sahası olarak kullanılan 36 bin 359 metrekarelik alanda atıldığını bildiren Sözen, kompleksin 5 bin 576 metrekare inşaat alanında yapıldığını kaydetti.

Kültür merkezinde otopark, 510 kişilik toplantı, 600 kişilik tiyatro ve 60 kişilik sivil toplum örgütlerinin kullanacağı toplantı salonu, ofisler, tenis kortu, skateboard alanı, 7 delikli mini golf alanı, basket ve voleybol alanları, müzik ritimli su gösterisi havuzu, kafeterya, çocuk oyun grupları ve saat kulesi bulunuyor.
Kaynak: AA