Çiftlikteki İş Kavgasında Kanlı Son

Eyüp’te çalıştıkları çiftlikte işleri kendisine yaptırmaya çalışan Türkmenistan uyruklu bir kişiyi bıçakla öldüren Pakistanlı şahıs Maltepe’de yakalandı.

Şüpheli şahıs, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay; 5 Ekim günü Eyüp’te meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Eyüp’te bir çiftlikte birlikte çalışan Pakistan uyruklu M.İ. (24), çiftlikteki işleri kendisine yaptırmaya çalıştığı için zaman zaman tartıştıkları iddia edilen Türkmenistan uyruklu M.B.’yi (39) bıçakla yaralayarak olay yerinden kaçtı. M.B. vücuduna aldığı darbeler sonucu hayatını kaybetti.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yapılan aramalarda şüpheli şahıs M.İ. Maltepe’de yakalandı. Pakistan uyruklu M.İ. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

M.B.’nin 2 yıl önce işe girdiği, şüpheli M.İ.’nin de yaklaşık bir aydır çiftlikte çalıştığı öğrenilirken, şüphelinin ifadesine göre M.B.’nin çiftlikteki işleri kendisine yaptırmaya çalıştığı, aralarında bu nedenle ara ara tartışma yaşandığı, olay günü ise saat 01.00 sıralarında birlikte kaldıkları baraka içerisinde tekrar tartıştıkları belirtildi.
Kaynak: İHA