Aydın'dan, Eliş'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, yeniden Sivas Baro Başkanı seçilen Muharrem Eliş'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Aydın, Eliş'e hayırlı olsun temennisinde bulunarak, "Baro Başkanımızı ve yönetimini güven tazelemelerinden dolayı kutluyorum. Olaysız bir şekilde, barış içerisinde tamamlanan seçimler için avukatlarımızı da kutluyorum. Sivas'a yakışır güzel bir seçim oldu" ifadesini kullandı.
Muharrem Eliş'in iki yıldan beri bu görevi yürüttüğünü anımsatan Aydın, şunları kaydetti:
"Muharrem bey sadece avukatlarımızın sorunlarıyla değil, Sivas'ın sorunlarıyla da ilgilenen bir arkadaşımız. Biz 6 aylık görev sürecinde uyumlu bir çalışmaya imza attık, bu sürecin devam edecek olması da bizleri mutlu ediyor. Sivas'ın birliğe, beraberliğe ve huzura ihtiyacı var. Biz Sivas'ta hangi görüşten, hangi etnik yapıdan olursa olsun her zaman Sivas'ın menfaatini her şeyin önüne koyabilmeliyiz, bu anlayışla hareket etmeliyiz çünkü Sivas kazandığında hepimiz kazanıyoruz, bu bakımdan baro seçimini önemli buluyorum, başkanımıza görevinde başarılar diliyorum."
Eliş de ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Avukat arkadaşlarımızın desteğiyle görevimize devam ediyoruz. Bu süreçte hayata geçirilecek projelerimiz var ve bize her konuda destek olan belediye başkanımız var, bundan sonraki süreçte de birlikte istişare içerisinde çalışacağız. Sivas'taki hoşgörüyü biz de önemsiyoruz ve buna göre hareket edeceğiz" açıklamasında bulundu.
Ziyarette, AK Parti İl Başkanı Ziya Şahin, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kuzu ve Şarkışla İlçe Başkanı Ercihan Altınkaya da yer aldı.
Kaynak: AA