Adana Valisi Büyük'ten Aa'ya Ziyaret

Adana Valisi Mustafa Büyük, "Anadolu Ajansı'nın verdiği haber gerçekten çok önemli ve topluma da rehberlik ediyor" dedi.

Anadolu Ajansı (AA) Adana Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret eden Vali Büyük, Bölge Müdürü İsa Sansar'dan çalışmaları hakkında bilgi aldı.
AA çalışanlarıyla bir süre sohbet eden Vali Büyük, burada yaptığı konuşmada, AA'nın sadece Türkiye'de değil, Balkanlar ve Ortadoğu'da yaptığı haberlerle, dünyadaki etkin ajanslardan biri haline geldiğinini vurguladı.
Anadolu Ajansı'nın yaptığı haberleri yakından takip ettiğini, özellikle görüntülü haberler konusunda kurumun son yıllarda büyük atılım yaptığını ifade eden Büyük, konuşmasına şöyle devam etti:
''AA'nın haberlerini yakından takip ediyorum. Sizin yaptığınız hiç tartışmasız çok önemli bir kamu hizmetidir. Titizliğiniz ve gayretinizi çok önemsiyoruz. Haberin doğru bir şekilde, doğru kaynaktan hemen verilmesi de çok önemli. Çünkü bir haberin gizli kalmasına imkan yok. Beğenseniz de beğenmeseniz de haber bir şekilde piyasaya çıkacak ama doğru yerden çıkarsa, en azından tahrip edilmemiş ve daha gerçekçi oluyor. Anadolu Ajansı'nın verdiği haber gerçekten çok önemli ve topluma da rehberlik ediyor. Bir haberden insanların etkilendiği çok olumlu şeylerde oluyor, acılar sıkıntılar, kederler de oluyor. Doğruya ulaşma konusundaki titizliğiniz nedeniyle teşekkür ediyoruz, tebrik ediyoruz.''
Bölge Müdürü İsa Sansar ise AA Genel Müdürü Kemal Öztürk öncülüğünde başlatılan 100| Yıl Vizyonu kapsamındaki çalışmaları anlattı.
Kaynak: AA