Sevgi Yumağı İle İhtiyaç Sahiplerine Giysi Yardımı Yapılıyor

Türk Kadınları Birliği (TKB) Gümüşhane Şubesi tarafından 2004 yılında kurulan "Sevgi Yumağı Mağazası" ile ihtiyaç sahibi kişilere yardımda bulunuluyor.

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz'un eşi Şengül Yavuz, Belediye Başkanı Ercan Çimen'in eşi Gülsen Çimen, TKB Gümüşhane Şube Başkanı Aynur Çubukçu ve TKB Yönetim Kurulu üyeleri belediye binası'ndaki Sevgi Yumağı Mağazası'nda bir araya gelerek, topladıkları yeni giysileri ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Yavuz, Sevgi Yumağı Mağazası sayesinde binlerce ihtiyaç sahibinin giydirildiğini belirterek, "Burada çalışan tüm gönüllü arkadaşları kutluyorum. Bizler de üzerimize düşen katkıyı sağlamaya hazırız ve her zaman yanlarında olacağız" dedi.

Gülsen Çimen ise Sevgi Yumağı'nın her zaman yanında olduklarını kaydederek, "İnşallah bundan sonra kendilerine destek olacağız. Varlıklı ailelerle ihtiyaç sahipleri arasında köprüyü oluşturdukları için Aynur Hanıma teşekkür ediyoruz. Bu desteğimiz bundan sonra artarak devam edecek. Burada yapılan birlik, beraberliğin ve yardımlaşmanın en güzel örneğidir" diye konuştu.

TKB Gümüşhane Şube Başkanı Çubukçu ise dönemin Gümüşhane Valisi olan Hasan Basri Güzeloğlu'nun da katkılarıyla 10 yıl önce Özel İdare İş Hanı'nda yardım mağazası açtıklarını hatırlatarak, şunları dile getirdi:
"Sevgiye muhtaç kesimleri yok farz edemeyiz. Sevgiye katkıda bulunmak, sevgiyle toplumun tüm katmanlarını buluşturmak istiyoruz. Bizim yaptığımız sadece sevgiye aracı olmaktır. Hayırsever iş adamlarımızın, derneklerin ve vatandaşlarımızın evlerinde kullanmadıkları sadece elbise dolaplarında asılı duran her yaştaki giysilerin mağazamıza bağışlanmasını istemek oluyor. Bizler de bağışlanan bu giysileri her yaşta muhtaç insanlarımıza imza karşılığı ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte dağıtımını gerçekleştiriyoruz."
Kaynak: AA