Manavgat Gazeteciler Cemiyeti'nden Koordinatör Şahin'e Ziyaret

Manavgat Gazeteciler ve İnternet Gazetecileri Cemiyeti Derneği, Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü Ömer Şahin'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette dernek başkanı Abdurrahman Şahin, başkan yardımcısı Sedat Manav ile Deniz Ekici, muhasip üye Fatih Hepokur ve genel sekreter Arif Kaplan katıldı.

Şahin, Manavgat Gazeteciler Cemiyeti'nin 1. Olağan Genel Kurulu'nu yaparak yönetim ve denetim kurullarını belirlediklerini, çalışmalara başladıklarını söyledi.

Yönetim kurulu olarak ziyaretler gerçekleştirdiklerini anlatan Şahin, "Manavgat'ta gazetecileri bir araya getirdik. Meslektaşlarımız ve Manavgat'ın sorunlarına çözüm üretmek için cemiyet olarak elimizden geleni yapmaya hazırız" dedi.

Şahin de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Cemiyetin Manavgat'a hayırlı olmasını diliyorum. Gazeteciler toplumun aynasıdır ve Manavgat'ta önemli bir görev ifa ediyorlar. Manavgat'ın çıkarları ve menfaatleri doğrultusunda cemiyetin çalışacağına ve büyük katkı sağlayacağına inanıyorum" diye konuştu.

Şahin, daha sonra Şahin'e Manavgat Gazeteciler cemiyetin anlatan bir dosya sundu.
Kaynak: AA