Çanakkale İl Koordinasyon Toplantısı

LJanakkale Valisi Ahmet LJınar, kentteki yatırımlarla ilgili, "Yatırımı bizzat takip etmezsek, görevlendirilen elemanlarımızı takip ve kontrol etmezsek işŸler aksıyor, kaliteden düşŸüyor" dedi.

LJınar, İl Koordinasyon Kurulu'nun LJanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Kongre Fuar Merkezi İLJDAşž Salonu'ndaki toplantısında yaptığŸı konuşŸmada, yatırımcı kuruluşŸ sayısının 32, toplam proje sayısının 321, 2014 yılı ödeneğŸinin 791, harcama miktarının ise 422 milyon olduğŸunu söyledi.

Biten proje sayasının 60, devam eden projelerin ise 190 olduğŸunu vurgulayan Vali LJınar, nakdi gerçekleşŸme oranının yüzde 53 olduğŸunu bildirdi.
Vali Ahmet LJınar, yapılan emekler için ilgililere teşŸekkür edip, "Daha iyisi her zaman olabilir. Olması için çaba harcamalıyız. İşŸin üzerinde durmalıyız. Durmazsak olmuyor, işŸler iyi gitmiyor. Yatırımı bizzat takip etmezsek, görevlendirilen elemanlarımızı takip ve kontrol etmezsek işŸler aksıyor, kaliteden düşŸüyor. Bunları aşŸmanın yolu, takip, koordinasyon ve işŸe samimi bakmadır" dedi.

LJınar'ın konuşŸmasının ardından ilgili birim yetkilileri kurumlarının yatırımlarıyla ilgili bilgi aktardı.

 
Kaynak: AA