Niran Ünsal, canlı yayını terk etti

Seda Sayan Show'a katılan Niran Ünsal, Seda Sayan ile yaşadığı tartışma sonucu stüdyoyu terk etti.

Niran Ünsal, canlı yayını terk etti
Show TV ekranlarında yayınlanan Seda Sayan Show'un bugünkü konuğu Niran Ünsal oldu. Niran Ünsal'ı samimi bir şekile karşılayan Seda Sayan, programın başında Ünsal'a övgü dolu sözler düzdü. Seksi içerikli kliplere savaş açan Niran Ünsal ise Seda Sayan ile yaşadığı tartışma sonucu canlı yayını terk etti. Sayan da yaşanan olay ardından Ünsal'ın arkasından sert ifadeler kullandı.

“GÜLE GÜLE O ZAMAN”
Konuşmalarının yanlış yorumlandığını söyleyen Niran Ünsal, “Söylediklerimiz yanlış algılanacaksa yanlış yorumlanacaksa ben hocayla birlikte müsaadenizi isteyeyim. Gitmek istiyorum” dedi. Ünsal'ın bu çıkışına karşılık, “Burada hiçbir şey yanlış anlaşılmıyor” diyen Seda Sayan, “Sen konuştuğunu anlatamazsan sorduklarımıza cevap veremezsen hocayı alır giderim diyorsun. Güle güle o zaman” diyerek rest çekti. Niran Ünsal ise Seda Sayan'ın bu sözlerinden sonra canlı yayını tek etti.

“NE DEDİĞİNİZİ BİLMİYORSUNUZ”

Niran Ünsal'ın stüdyoyu terk etmesi ardından konuşan Seda Sayan, “Ne izlediğinizi ne anlattığınızı bilmiyorsunuz. Bence siz hoca ile kafa kafaya verin ne anlatmak istediğiniz üzerine biraz çalışın. Kaçmak çözüm değil. Dersinizi çalışın da gelin. Ne dediğinizi ikinin de bilmiyorsunuz. Yeter benim bu başıma gelenler. Doğru düzgün anlatacaksınız gelin.” dedi.

'DÖRT ÇOCUKTAN SONRA MI AKLIN BAŞINA GELDİ'
'Bizde bir sorun var: Kötü habere daha çabuk gidiyoruz' diye ekleyen Sayan, 'Gidersen git. Adam gibi duracaksın lafının arkasında. Savunacaksın. 'Hayır efendim siz yanlış anladınız' diyeceksin. Ben yanlış anlaşıldığımın arkasında duruyorum. Niye o orasını açtı da bu burasını açtı... Senin de var açık kliplerin kardeşim. Dört çocuktan sonra mı aklın başına geldi' şeklinde konuştu.