'İNSAF' Ayağından astılar!

Ölü ayıyı kepçeye astılar, yaralı köpeği yerlerde sürüklediler

'İNSAF' Ayağından astılar!
Artvin'de karayolu kenarında buldukları ölü ayıyı iple kepçeye astılar. Tekirdağ'da ise yaralı köpeği 'tedavi etmek' için boynuna ip bağlayıp yerlede sürüklediler.

ÖLÜ AYIYI AYAĞINDAN ASTILAR

Artvin’in Borçka İlçesi’nde karayolu kenarında ölü olarak bulunan ayı ayaklarından iple kepçeye asıldı. Borçka-Hopa Karayolu Demirciler Köyü mevkiinde yol kenarında bir ayının cansız şekilde yattığı ihbarını alan Artvin Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Çeşitli yerlerinde mermi izleri tespit edilen ayı, bir ayağı iple kepçeye bağlanarak kamyonete konulup götürüldü.

YARALI KÖPEĞİ YERLERDE SÜRÜKLEDİLER

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde kaldırım üzerinde yaralı bir şekilde yatan köpeğin başından ayrılmayan başka bir köpek, sürekli havlayarak vatandaşların dikkatini çekti. Havlayan köpeğin yanında yatan köpeğin gözünden yaralı olduğunu fark eden vatandaşların bildirmesi üzerine Çorlu Belediye Hayvan Barınağı görevlileri geldi. Görevliler, yaralı köpeği boynundan ve arkasından iple bağladıktan sonra sürükleyerek götürdü. Durumu gören vatandaşlar tepki gösterdi.