Giresu Valisi Karahan'dan Kurban Bayramı Mesajı

Giresun Valisi Hasan Karahan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Karahan, mesajında, bir Kurban Bayramı'nı daha hep birlikte huzur ve güven içinde karşılamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Bayramların, toplumsal birliği sağlayan, değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı dostluk ve kardeşlik duygularının ve hislerinin güçlendiği, sevgi ve saygının geliştiği müstesna günler olduğuna işaret eden Karahan, mesajında şunları kaydetti:
"Toplum hayatında, bu kutsal günlerin bir kez daha hatırlattığı gibi kavga, öfke, nefret yerine paylaşım, hoşgörü, kardeşlik ve sevgi duygularını koyabilmeliyiz. Bu günleri, olumsuzlukları sonlandırmak için fırsata çevirmeliyiz. Ama ne yazık ki komşu ülkelerdeki savaş, göç, kan ve gözyaşı hepimizi derinden etkilemektedir. Devletimiz geçmişte olduğu gibi bugün de savaş mağdurlarına kucak açarak dünyaya insanlık örneği vermeye devam etmektedir. Komşu ülkelerdeki insanlık dramının bayram vesilesiyle bir an önce son bulmasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar, bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini dilerim."
Kaynak: AA