Kara Para Aşk 18. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Ay Yapım'ın yapımcılığında heyecanlı ve sürükleyici hikayesiyle izleyiciyi ekrana bağlayan dizi Kara Para Aşk 18. bölümüyle 1 Ekim Çarşamba akşamı ATV’de.

Kara Para Aşk 18. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Kara Para Aşk Dizisi 18. Bölüm özeti:

Elif'e ilanı aşk eden Ömer aldığı cevap karşısında şaşkına dönmüştür. Elif'in söylediklerine inanmaz ve bu şekilde davranmasının asıl nedenini öğrenmeye çalışır. Ömer, Elif'in bu davranışının asıl nedenini öğrenebilecek midir?

Hüseyin, Tayyar'ın planı karşısında çılgına döner. Tayyar ve Ali'yi Ömer'in geleceğiyle oynamamaları için ikna etmeye çalışır ama başaramaz. Ömer'in daha fazla zarar görmesini istemeyen Hüseyin, Tayyar'a yardım etmeyeceğini söyler, üstelik bu kez gerçekten kardeşinin yanında onlarla savaşacaktır. Tayyar'ın buna göz yummaya hiç niyeti yoktur. Hüseyin, Tayyar ve Ali'nin oyununu bozabilecek midir?

Ömer'in Tayyar'ın peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur, sabırla hata yapmasını beklerken araştırmalarını sürdürür. Buldukları karşısında heyecanlanan Ömer, Tayyar'ı sorgulamak ister. Bunun için savcıya gidip Tayyar Dündar'ı gözaltına almak için izin ister. Savcı, Ömer'in istediği izni verecek midir? Ömer Tayyar'ı gözaltına alıp sorguya çekmeyi başarabilecek midir?

Nilüfer'i annesiyle tanıştıran ve imam nikahıyla evlenmek isteyen Metin, Nilüfer'in tavırları karşısında hayal kırıklığına uğrar. Nilüfer Metin'i yeterince tanımadığı için evlenme teklifine evet dememiştir. Metin Nilüfer'i ikna edebilecek midir?