Hatay'dan Kısa Kısa

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Belen Çırtıman İlköğretimokulu öğretmen ve öğrencilerini ziyaret etti.

Belediyeden yapılana açıklamada, eğitim ve sosyal etkinlikler adına öğretmenlerle fikir alışverişinde bulunan Başkan Savaş, sınıfları tek tek gezerek, öğrencilerin isteklerini not aldığı bildirildi.

Açıklamada, öğrencilere derslerine iyi çalışmaları ve beslenmeleri hususunda sürekli nasihatlerde bulunan Savaş, sağlıklı bireyler yetiştirmek için ellerinden gelen bütün fedakarlıkları yapacaklarını aktardı.
Öğrencilere ve öğretmenlere her zaman önem verdiklerinin altını çizen Savaş, "Öğrencilerimizin eğitim ve sosyal etkinlikleri adına Büyükşehir Belediyesi olarak gereken önemi veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

- Mİlletvekili Türkoğlu'ndan Payas Kaymakamı Kılınçkaya'ya ziyaret
AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu ve beraberindeki heyet, Payas Kaymakamlığı'na atanan Hakan Kılınçkaya'yı ziyaret etti.
Türkoğlu, Kılınçkaya'ya yeni görevlerinde hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, ülkenin geleceği için her kesin üzerine düşen vazifeyi en iyi şekilde yapması gerektiğini belirtti.

Payas'ın hizmet noktasında hak ettiği payı fazlasıyla alacağını vurgulayan Türkoğlu, şöyle devam etti:
"Böylesine genç, dinamik ve yüreği hizmet aşkı ile dolu kaymakamımızla Payasımızın hizmetlerde hak ettiği noktaya ulaşacağına yürekten inanıyorum. Payas için yapılması gerekenler konusunda kaymakamımızla birlikte hareket etmekten memnuniyet duyacağımı ifade ederim. Bizler ister atanmış olalım ister seçilmiş olalım sonuçta halka hizmet için varız. İlçeye yapılması gereken yatırım ve hizmetleri belediye, hükümet olarak bizler ve de bürokrasi ayağında da kaymakamlığımızla sağlanacak uyum ve koordinasyon sayesinde daha hızlı hayata geçirme imkanı buluruz. Yapımı devam eden ve yapılması düşünülen yatırımların bitmesiyle eski ve yeni Payas arasındaki farkı hep birlikte görmüş olacağız."
Kılınçkaya da ziyareten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni Türkiye vizyonuna uygun yepyeni bir Payas'ı omuz omuza inşa edeceklerini kaydetti.

Zİyarete, AK Parti Payas İlçe Başkan Yardımcısı Hasan Altunsoy, AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Hasan Özel ve Payas İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Türkoğlu katıldı.


Kaynak: AA