Para için kendini kaçırdı

Ailesinden para kopartmak için kendine 'kaçırıldım' süsü vererek İstanbul’a gelen Azeri genç alemde yakalandı. Azerbaycan’ın Müge Anlı’sı Hidayetgizi de Kamran için İstanbul’da özel çekim yaptı.

Para için kendini kaçırdı
Azerbaycan'ın Bakü kentinde yaşayan 23 yaşındaki Mahmadzada Kamran, 24 Eylül'de ailesini arayarak Diyarbakır'da kumar borcu nedeniyle kaçırıldığını ve 50 bin TL'lik fidye karşılığında serbest bırakılacağını söyledi. Ailenin başvurusu üzerine Azerbaycan Başkonsolosluğu Diyarbakır'da konuyla ilgili şikayetçi oldu. Polis bir müddet Diyarbakır'daki kumar mekanlarına baskın düzenledi. Ancak genç Azeri'nin izini süren polis, tarife uygun bir kişinin yanında Rus bir
kadınla görüldüğü bilgisine ulaştı. Yapılan çalışmalar sonrasında Mahmadzade Kamran'ın İstanbul'da olduğu belirlendi.

HESAPTAN YER TESPİTİ

Mahmadzade'nin bu süre içerisinde ailesini arayarak yeniden fidye istemesi üzerine polis Azeri ailenin para yatırdığı hesabı takibe aldı. Rus kadının ismini belirleyen polis İstanbul'da Aksaray'da bir otel odasında yerini tespit etti.

SUNUCU DA POLİS DE ŞAŞIRDI

Polis Kamran'ın yerini belirlediği saatlerde Azerbaycanlı televizyoncu Xosqedem Hidayetzade de İstanbul'a gelerek kaçırılan genç Azerinin kurtarılış anını canlı vermek istedi. Kamran'ın zorla tutulduğu ihtimaline karşın operasyon hazırlığıyla odaya giren polis, genç Azeri ile karım dediği Rus kadını alem yaparken buldu.

Kumar beni batırdı

Mammadzade Kamran, ifadesinde 'kaçırılmadığını kumar oynadığı ve gece âlemlerinde battığı için ailesinden para kopartmak adına böyle bir yola başvurduğunu itiraf etti.