Kartepe’de Üst Yapı Eksiklikleri Tamamlanıyor

Kartepe genelinde üst yapı iyileştirme düzenlemeleri kapsamında belediye ekiplerinin asfalt serim çalışmaları güzel havalarda aralıksız sürüyor.

Kartepe’de Üst Yapı Eksiklikleri Tamamlanıyor
Bu çerçevede Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Ertuğrul Gazi Mahallesi’nde yol iyileştirme düzenlemesini Ersin Sokak üzerinde tamamladı.
İlçe halkının verdiği destekle Kartepe’yi hak ettiği hizmetlere kavuşturmak için kolları sıvayan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, üst yapı çalışmalarını ilçe geneline yaydı. Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, belirlenen program dâhilinde üst yapı çalışmalarını ilçenin dört bir yanında aynı anda yürütüyor. Halkın istek ve beklentilerine çözüm üretecek düzenlemelerin bir ayağı da Ertuğrul Gazi Mahallesi Ersin Sokak üzerinde yürütüldü. Üst yapı iyileştirme düzenlemelerini asfalt serimi şeklinde yürüten ekipler Ersin Sokak üzerinde 245 metre uzunluğunda 5 metre genişliğindeki güzergaha 300 ton asfalt sererek halkın kullanımına sundu.

Güzel havaları en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirten olduklarını belirten Belediye Başkanı Üzülmez, “Daha önce tespit ettiğimiz güzergahlarda gerekli düzenlemeleri ekiplerimiz asfalt serimi ve kilitli parke taşı döşemesi şeklinde yürütüyor. Kartepelilerin hak ettiği hizmete kavuşması için ekiplerimiz aralıksız çalışmaya devam edecek. İlçemizin her bir köşesinde giderilen eksik ve ihtiyaçlar karşısında vatandaşımızın memnuniyeti, bizim de motivasyonumuzu ve çalışma azmimizi arttırıyor” dedi.

Kaynak: İHA