Hayrabolu'dan Kısa Kısa

Hayrabolu ilçesinde bazı mahallelerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Trakya Elektrik Dağıtım AŞ (TREDAŞ) Hayrabolu İşletme Şefliğinden yapılan yazılı açıklamada, yeni beton köşkün devreye alınması, bölge ayrımlarının yapılması ve demontaj işleri çalışması nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacağı belirtildi.
Açıklamada saat 08.00-18.00 arasında uygulanacak kesintiden Malkara, Tekirdağ, Uzunköprü, Doç. Dr. İlhan Çeneli caddeleri ile Hisar, Kahya mahalleleri ve Caferzade Mehmet Tevfik, Paşa Cami, Adalet, Dikilitaş, Nilüfer, Gülpembe, Neslihan, Girayhan, Yavuz, Tufan, Çiftçi, Eminoğlu, Paşa, Ümit, Şebnem, Kahya, Makedon ve Gülşeker sokaklarının etkileneceği kaydedildi.

- Yol yapım çalışmaları

Hayrabolu'daki yol bakım, onarım çalışmaları devam ediyor.
Hayrabolu Belediye Başkan Vekili Halil Başaran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Yolların standartlara uygun bir şekilde yapıldığını, çalışmaların tamamlanmasının ardından Hayrabolu'nun modern bir görünüme kavuşacağını ifade eden Başaran, şöyle konuştu:
"Bunun içinde ellimizde gelen her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız ve yapacağız. Bu yüzden çalışmalara aralıksız devam ediyoruz. Bu kapsamda, yolları en kısa zamanda bitirip, halkımızın hizmetine sunacağız."
Kaynak: AA