Emanet 8. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

İmkansız bir aşkın hikayesini ekranlara taşıyan Emanet ekranlarda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Emanet 8. bölümüyle 21 Ekim Salı akşamı FOX TV ekranlarında olacak.

Emanet 8. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Emanet Dizisi 8. Bölüm özeti:

Fırat ve Zelal birbirlerinin çekim gücüne kapılmış,gözleri birbirlerine kenetlenmiştir. Zelal duygularını açıklamakta zorlanır hemen kendini geri çeker. Zelal kontrolü dışında oluşan duygulara anlam veremez ve yanlış bir şeyler yapmaktan çok korkar.

Fırat, Zelal'i bir an olsun aklından çıkaramaz. Zelal ' in babası gün geçtikçe daha iyiye gitmektedir.Tahir ağa dünürünü daha iyi bakılması için Mahmut beyi konağa getirir. Zelal o konaktan uzaklaşmaya çalıştıkça daha da işlerin içine girer.

Zelal ' in Tahir ağaya tepkisi çok büyük olur. Zelal artık babasıyla kendi düzenini kurmaya çalışmaktadır.Ekrem ' in Zelal ' e hazırladığı akşam yemeğinde Ekrem, Zelal ' den karısı olmasını ister. Zelal ' in Ekrem ' e cevabı ne olacaktır?

Pirnaz artık buralarda duramayacağını anlar. Her şeyi bırakıp, kardeşini de yanına alıp gitmeye karar verir. Gitmeden yapacağı tek şey vardır. Bildiği sırrı herkesle paylaşmak... Ekrem Pirnaz ' a engel olabilecek midir?