Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Gölhisar’da

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Burdur programının ikinci gününde Gölhisar ilçesine geldi.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Gölhisar’da

Gölhisar Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’u, Burdur Valisi Hasan Kürklü, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Gölhisar Kaymakamı Muhammet Yasin Kırcı ve protokol karşıladı. Ziyarette, Gölhisar Kaymakamı Muhammet Yasin Kırcı, Gölhisar İlçesi hakkında detaylı sunum yaparak, ilçe yatırımlarına ilişkin taleplerini sundu. Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, taleplerin Bakanlıklara sunulduğunu ve yatırım programına alınacağını ifade etti.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, ziyaretten sonra Gölhisar Kaymakamı Muhammet Yasin Kırcı’ya anmalık takdim ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.
Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural, kendisini ziyaret eden Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'a belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi. Ziyarete, Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de katıldı

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, belediye ziyaretinde Gölhisar’ın meşhur içeceği çörek otu kahvesinin de tadına bakarkan, arıtma tesisinin açılış töreni için belediyeden ayrıldı.
Kaynak: İHA