Soma’da Bölgesel İsıtma Büyükşehir’e Geçiyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Soma’da Bölgesel Isıtma Sistemi’nin Büyükşehir Belediyesi’ne geçmesi noktasına protokol aşamasına geldiklerini söyledi.

Soma Belediyesi’nden gelen yetkililerle Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda bir toplantı gerçekleştiren Memiş, “Bir hafta içerisinde devrini gerçekleştirerek, Soma’da halkımıza bu hizmeti biz vereceğiz” dedi.


Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Soma Belediyesi yetkilileriyle, SEAŞ ve Soma Belediyesi tarafından yapılan Bölgesel Isıtma Sistemi’nin Büyükşehir Belediyesi’ne devir çalışmalarıyla ilgili son toplantıyı yaptı. Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanları Mimar Azmi Açıkdil, Yasemin Buket Aktan ile birlikte Soma Belediyesi’nden ilgili kişiler katıldı.

Toplantı ile ilgili bilgiler veren Memiş, “Soma’da bulunan Bölgesel Isıtma Sistemlerinin Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne devrolmasıyla ilgili çalışmalarımız uzun süredir devam ediyordu. Bugün burada Soma Belediyesi yetkilileriyle protokol anlaşması sürecine girdik. SEAŞ ile yapacağımız görüşmeden sonra muhtemelen önümüzdeki hafta içinde Bölge Isıtma Sistemlerinin Büyükşehir Belediyesi yetkisi içinde hizmetini vermeye devam etmesi noktasında herhangi bir engel kalmayacaktır.

PROJE BÜYÜKŞEHİR İLE BÜYÜYECEK
Soma Belediyesi ile birlikte titiz bir çalışma yürüttüklerini belirten Genel Sekreter Halil Memiş, “Bu projeyi daha ileriye götürmek için büyük çaba sarf ediyoruz. Büyükşehir Belediyesine devri gerçekleştikten sonra Soma Belediyesinin tecrübelerinden faydalanarak halkımıza en iyi hizmeti vermek istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA