Karatay'a Yatırımlar Sürüyor

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Karatay hızla değişti ve gelişti. Yapılan yatırımlarla Karatay, cazibe merkezi haline geldi" dedi.

Hançerli, ilçeye yapılan yatırımlarla ilgili yaptığı açıklamada, yapılan çalışmalarla Karatay'ın değerinin bir kat daha arttığını belirtti.

Hem merkezi hükümetin hem de Konya Büyükşehir Belediyesinin Karatay'a yaptığı dev yatırım ve projelerle ilçenin değerinin arttığını ifade eden Hançerli, şunları kaydetti:
"Karatay'a inşa edilen modern adliye binası için merkezi hükümete, 62 milyon lira maliyete sahip İç Anadolu'nun en büyük spor kompleksini kazandırdığı için de büyükşehir belediyesine teşekkür ediyorum. Ayrıca Alaeddin-Adliye arasındaki ulaşımı sağlamak amacıyla yaklaşık maliyeti 140 milyon lira olan Konya Büyükşehir Belediyesinin dev projesi direksiz ve telsiz çalışan son teknoloji tramvay hattı ulaşımını Karatay'a kazandırdığı için Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve ekibine de teşekkür ederim. Adliye binası, raylı sistem ve spor kompleksi Karatay'a ve Konya'ya hayırlı olsun."
Kaynak: AA