Engelliler Okulu Öğrencileri 'Köstebekgiller'İ İlgiyle İzledi

Antalya'nın Manavgat ilçesine tek perdelik "Köstebekgiller Yobo’nun Rüyası" adlı oyunu Dr. Hüseyin Vural Özel Eğitim Okulu öğrencileri büyük ilgiyle izledi.

Engelliler Okulu Öğrencileri 'Köstebekgiller'İ İlgiyle İzledi

Arzu Yurtseven ve Murat Ferhat tarafından yazılan ve yönetmenliğini Hilmi Özçelik'in yaptığı "Köstebekgiller Yobo’nun Rüyası" adlı oyunu iki gün boyunca ilçedeki değişik okullar ve kreşlerinden gelen öğrencilerle birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yürütülmekte olan "Birlikte Yaşayalım" projesi kapsamında Gençlik Merkezi'ne getirilen Dr. Hüseyin Vural Özel Eğitim Okulu öğrencileri de ilgiyle izledi

Konuyla ilgili olarak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Manavgat Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yürütülmekte olan 'Birlikte Yaşayalım' projesi kapsamında Dr. Hüseyin Vural Özel Eğitim Okulu'nda öğrenim gören öğrencileri, moral motivasyonlarını en üst düzeye çekmek, engelliler konusunda toplumsal duyarlılığın artırılmasını sağlamak, sosyal hayatın içerisinde olmaları ve diğer öğrencilerle kaynaşmaları için organizatör Murat Bayar tarafından sahnelenen Köstebekgiller isimli müzikli çocuk tiyatrosuna götürülerek iyi vakit geçirmeleri için faaliyet düzenlenmiştir" denildi.
Kaynak: İHA