Emanet 6. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

İmkansız bir aşkın hikayesini ekranlara taşıyan Emanet ekranlarda fırtına gibi esmeye devam ediyor. Emanet 6. bölümüyle 7 Ekim Salı akşamı FOX TV ekranlarında olacak.

Emanet 6. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Emanet 6. Bölüm 7 Ekim 2014 salı günü yeni bölümüyle FOX'ta!

Emanet Dizisi 6. bölüm özeti:

Fırat, Halit'in ölümünü aydınlatmak için Sermanlı Konağı'nda Meryem Ana'yı ifadeye çağırır. Fırat, bir ipucu bulmuştur artık. Meryem Ana'nın şoförüyle, Halit'in vurulduğu silah aynıdır. Başka bir ifade için gelen Zelal, Jandarma Komutanlığı'nda Meryem Ana'yla karşılaşır.

Meryem Ana'yla konuşmaya çalışan Zelal, Meryem Ana'ya oğluyla ilgili bilgiler vereceğini söyler. Karşılığında ise Halit ile ilgili bilgi almak ister. Meryem Ana'nın Halit'le ilgili bildiği bir sır vardır. Zelal, bu sırrı öğrendiğinde ne yapacaktır?

Gerçeklerle yüzleşmenin vakti gelmiştir artık Zelal için. Bu konuda tek güvendiği Fırat Üsteğmen'dir. Fırat, artık Simge'yle yollarını ayırmıştır. Yüzüğünü atan Fırat'ın aklı Zelal'dedir. Bu durumu kabullenemeyen Simge, intihara kalkışır.

Hastaneye yetiştiren Fırat, işin içinden nasıl çıkacağını bilemez ama artık Simge'yle de devam etmek istemez. Ekrem, Zelal'e evlilik teklifi etme hayallerine girer. Zelal için yapamayacağı şey yoktur.

Tahir Ağa, oğlu Ekrem'e, Zelal'le konuşması için ısrar eder yoksa konuyu Zelal'e kendi açacaktır. Ekrem, Zelal'i dışarıda akşam yemeğine davet eder. Ekrem, Zelal'e evlilik teklifi edecek midir?