Leman Sam'ı Beyaz Haber buldu

Kurban Bayramı'nda attığı twitle tepki çeken Ünlü sanatçı Leman Sam Beyaz Haber'e konuştu... Leman Sam o sözleri için "Anlayan anladı cahiller anlamadı" dedi.

Leman Sam'ı Beyaz Haber buldu
Kurban kesenle IŞİD'linin aynı olduğunu söyleyerek birçok kesimin tepkisini üzerine çeken ünlü sanatçı Leman Sam'ı Beyaz Haber buldu.

UMRUMDA BİLE DEĞİL

Söylediği sözlerin arkasında olduğunu ifade eden Leman Sam, 'Kendimi savunmak için söyleyecek hiçbir şeyim yok. Sözlerimin arkasındayım. Dileyen dilediğini düşünebilir umrumda bile değil' şeklinde konuştu.

CAHİLLER ANLAMADI


Leman Sam 'sözlerinizin yanlış anlaşıldığını mı düşünüyorsunuz? sorusuna da 'Hiç bu konuda yorum yapmak istemiyorum. Anlayan Anladı. Cahiller anlamadı bitmiştir' cevabını verdi.

Leman Sam'a bir tepki de ayrıldığı eşi Selim Sam'dan gelmişti.

Selim San yaptığı açıklamada 'O'nu en iyi ben tanırım. Fazla konuşup gerginlik çıkarmak istemiyorum. Kaldı ki ben İslam'a göre açıklama yaparım. Herkes Allah'a inandığını söyler. İnananlar Allah'ın istediği kriterlere uyuyorlarsa onlar gerçek inananlardır. Gerisi ise kendi sanal tanrılarına inananlardır. Ama Allah'a inandıklarını zannederler. Örnek vermek gerekirse, kurbanı mesele yaparlar' demişti.

Leman Sam eski eşinin bu sözlerine karşılık 'ne söyleyim ben onun yüzünü bile unuttum' cevabını verdi.