Kemal Kılıçdaroğlu’yla paralel yapı arasındaki kutsal ittifak

Şamil Tayyar, “Şu anda paralel yapıyla Kemal Kılıçdaroğlu arasında bir kutsal ittifak var. Kendisini genel başkan yapan kaset komplosunun öncesinde bu ittifak başladı” dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu’yla paralel yapı arasındaki kutsal ittifak
Beyaz TV'de yayınlanan Erkan Tan'ın modoratörlüğünü yaptığı ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın yorumladığı Son Söz programında gündemdeki konular değerlendirildi.

Tayyar, bugün parti grup toplantılarında konuşan Selahattin Demirtaş ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu çok sert bir dille eleştirdi.

CUMHURİYET TARİHİNİN EN SEVİYESİZ GENEL BAŞKANI

Erkan Tan'ın, “Hükümet'in IŞİD'e destek verdiğine dair Kemal Kılıçdaroğlu bugün belge gösterdi” sözleri üzerine Tayyar, “Kemal Kılıçdaroğlu Cumhuriyet tarihinin en seviyesiz genel başkanıdır. Senin o belge dediğin şey nedir? Eline tutuşturmuşlar, cemaatçi bir savcının ifadesini okuyor. 17 Aralık'ta da bunu böyle kandırdılar. 17 Aralık'tan önce Devlet Bahçeli'ye de, Kemal Kılıçdaroğlu'na da 17 Aralık'la ilgili bilgileri, belgeleri verdiler ve hükümetin yıkılacağına ikna ettiler” ifadelerini kullandı.

PARALEL YAPIYLA KEMAL KILIÇDAROĞLU ARASINDAKİ KUTSAL İTTİFAK

Tayyar, “Şu anda paralel yapıyla Kemal Kılıçdaroğlu arasında bir kutsal ittifak var. Kendisini genel başkan yapan kaset komplosunun öncesinde bu ittifak başladı” şeklinde konuştu.

Şamil Tayyar Selahattin Demirtaş hakkında da şöyle konuştu:

“Bıraksaydınız Kürt gençlerini, IŞİD'i tükmükleriyle boğarlardı diyor. Bu kısmı dinleyince Levent Kırca konuşuyor gibi geldi bana. Kardeşim bıraktılar işte 5 yüz kişi 3 saat sonra kapıya dayandı. Bizi geri içeri alın diye bağırmaya başladılar”