İşte 'Tinerci Saldırdı' Dediği Görüntüler

İzmirli modacı Işık Cansu Canayak’ın Nişantaşı’nda bir tinercinin, ayağına ne olduğunu bilmediği bir maddeyi döktüğünü iddia ettiği olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

İşte 'Tinerci Saldırdı' Dediği Görüntüler
Nişantaşı'nda geçtiğimiz günlerde tinercinin saldırısına uğradığını iddia eden İzmirli Moda Editörü Işık Cansu Canayak, Vali Konağı Caddesi'nde bir tinercinin, ayağına ne olduğunu bilmediği bir maddeyi döktüğünü öne sürmüştü. Işık Cansu Canayak'ın, “Tinerci saldırdı” dediği olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde, modacı Işık Cansu Canayak, sokakta köşeyi dönerken elinde bardak bulunan biriyle çarpışıyor. Çarpışma sonrası bardakta bulunan sıvı modacının ayağına dökülünce genç kadın hemen ayakkabısını çıkarıyor. Çarptığı kişi de genç kadına yardım ediyor.

Genç kadının olay sonrası polise başvurmadığı öğrenildi. Tinerci saldırısına uğradığını iddia eden genç modacı, olay sonrası, “Bilgisayarım bir yana saçıldı, her şeyim bir yerdeydi. Çığlık attım,'Yardım edin' diye ve sağ olsun insanlar başıma toplandılar. Ben o an herhalde bacağım falan koptu, ayağım koptu dedim. Tinerci ilk başlarda başıma dikilip, bana tepeden bakarak can çekişmemi seyretti ve bana'Ne bağırıyorsun ki, o kadar da sıcak değildi' diyerek de alay etti” demişti.
Kaynak: İHA