Gazi Üniversitesi Öğrencilerine Ereğli’ye Ziyaret

Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü son sınıf öğrencileri bölge planlaması konusunda çalışma konusu olarak seçtikleri bölgede Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesini ziyaret etti.

Gazi Üniversitesi Öğrencilerine Ereğli’ye Ziyaret

Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü son sınıf öğrencileri bölge planlaması konusunda çalışma konusu olarak seçtikleri bölgede Ereğli Belediyesini ziyaret ederek, Belediye Başkan Yardımcısı ve İmar Müdür V. Adem Erdal ile teknik personelden bilgi aldı. Belediye Meclis Salonunda 31 öğrenci ve 4 öğretim üyesini ağırlayan Belediye Başkan Yardımcısı ve İmar Müdür V. Adem Erdal, “Belediye Başkanımız şehir dışında olduğu için bugün sizlerle birlikte olamayacak. Onun sevgi ve selamlarını iletiyorum” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Agah Taşkın ise, üniversite öğrencilerine her konuda yardımcı olduklarını ve olmaya devam edeceklerini ifade ederek, “Sizlerin gözlerinizdeki ışıltıyı görüyoruz. Allah kısmet ederde okulunuzu bitirdiğinizde bu ülkenin kentsel kalkınmasına katkı sağlayacaksınız. Hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ereğli’nin fiziki yapısı, imar durumu, kentsel dönüşümü, gelişme süreci gibi konularda Belediye İmar Müdürlüğü teknik personelleri kısa bilgiler sundular ve öğrencilerin sorularına cevap verdi.

Ziyaret yapılan ikramların ardından sona erdi.
Kaynak: İHA