Btb İle Akbank Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı

Burdur Ticaret Borsası (BTB) ile Akbank arasında işbirliği protokolü imzalandı.

BTB Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Başar ve Akbank Burdur Şubesi Müdürü İbrahim Özden tarafından imzalan işbirliği protokol kapsamında BTB üyeleri, traktör, araç, arsa alım, sera, damlama sulama, ürün ön finansman ve Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) kredisini avantajlı şartlarda kullanabilecek.
Başar, imza töreninde yaptığı konuşmada, protokol çerçevesinde ürün ön kredisi ile ürün ekiminden hasadına kadar geçen dönemdeki tohum, gübre, ilaç, sulama ve işçilik maliyetlerinin tamamının avantajlı koşullarda karşılanabileceğini söyledi.

Damlama sulama kredisi ile gerekli tarımsal sulama ekipmanlarına kolaylıkla sahip olunabileceğini belirten Başar, şu bilgileri verdi:
"Traktör kredisi ile sıfır kilometre ve ikinci el traktör alımları için uygun koşullarda finansman desteği sağlanacak. Akbank'ın anlaşmalı olduğu markalardan yapılacak alımlarda cazip faiz oranları sunulacak. Toprak Mahsulleri Ofisine teslim edilecek ürünler için düzenlenecek makbuz senedi karşılığında, TMO kredisi kullanılabilecek. Ayrıca TMO'nun yapacağı ürün ödemeleri Akbank TMO kartıyla ATM'lerden kolayca çekilebilecek."
Kaynak: AA