Arka Sokaklar Bölüm 342 - Bombalı saldırı alarmı!

Arka Sokaklar’da polislerin maceraları hız kesmeden devam ediyor. Arka Sokaklar 17 Ekim Cuma akşamı 342. Bölümü ile Kanal D ekranlarına geliyor.

Arka Sokaklar Bölüm 342 - Bombalı saldırı alarmı!
Arka Sokaklar Dizisi 342. bölüm özeti:

Emniyet istihbaratına, bombalı intihar saldırısı yapılacağı bilgisi geliyor. Ekip de, bu saldırıyı durdurmak için operasyonlara başlıyor.

Arif Müdür ve Rıza, ekibi toplantıya alır. Emniyet istihbaratından, radikal İslamcılar ' ın eylem hazırladığına dair bir rapor alınır. Bu rapor da direk ekibe intikal eder. Ekiptekiler bu rapor neden Terörle Mücadele ' ye gitmedi diye birbirlerine sorarken, cevap gecikmeden Arif Müdür ' den gelir.

Şehir içerisinde çalışacak özel bir ekibe ihtiyaç vardır. Durdurulması gereken intihar eylemleri vardır. Uyuyan hücrelerden biri harekete geçmiştir. Bombalı saldırı olasılığı da yüksek durumdadır. Öncelikli hedef bu saldırıyı durdurmak ve bir yandan da hücrenin peşine düşüp çökertmektir.

Onur, Efe ' nin yurduna gidip çocuklarla futbol maçı yapar. Ece, Onur ' u almaya gider. Ekibe dönmeleri gerekmektedir. Ama Onur çocuklar gibi şendir ve oyununu oyamaya devam eder. Onur ' un devriye sonrası Ece ' yi sürekli eve bırakması Neriman Hanım ' ın dikkatini çeker. Neriman bu durumdan rahatsızdır, kızına da belli eder.