Arka Sokaklar 341. Bölüm Fragmanı Ve Özeti

Arka Sokaklar’da polislerin maceraları hız kesmeden devam ediyor. Arka Sokaklar 10 Ekim Cuma akşamı 341. Bölümü ile Kanal D ekranlarına geliyor.

Arka Sokaklar 341. Bölüm Fragmanı Ve Özeti
Arka Sokaklar Dizisi 341. Bölüm özeti:

Ekip, Onur için harekete geçiyor!
Ekip, Abdo tarafından vurulan ve Mahur ' un mekanına götürülen Onur ' u kurtarmak için hareke geçiyor.

Onur, Abdo tarafından vurulmuş ve Mahur ' un mekanına götürülmüştür. Fatih, gözlerinin önünde Onur Abisi ' nin vurulup, kaçırılmasının şoku ile olay yerine gelen Ece ablasına, Mesut ve Hüsnü abilerine sığınır. Rıza, tüm ekibi Onur ' u bulmak için seferber eder. Onur, Mahur ' un mekanına getirip depoya atılır.

Mesut, emniyete gelip Dilek ' i sorguya alır. Dilek avukatı gelmeden konuşmaz. Abdo, Dilek ' i polisin aldığını öğrenince, hemen mekan değiştirmeye karar verir. Onur ' un kanaması devam etmektedir ve Mahur ' un işkencesini çekmektedir. Dilek sorguda çözülür, Mahur ' un yerini söyler. Ekip hemen Onur ' u kurtarmak için baskına gider.

Ekip mekana ulaştığında, çoktan terk edilmiştir. Onur ' u da yanlarına almışlardır. Mahur, Rıza ile telefon temasına geçer. Mahur, Onur ' u Rıza ' ya vermesinin karşılığında Baran ' ı ister. Baran ' ı hapisten çıkartıp kendisine teslim eder ise Onur ' u da karşılığında alabileceğini söyler. Rıza baba ve ekip, öncelikle sağ salim Onur ' u bulmanın ve Mahur ' u yakalamanın peşine düşer.