Arka Sokaklar 340. Bölüm - Ekip, Mahur ' un peşinde

Arka Sokaklar’da polislerin maceraları hız kesmeden devam ediyor. Arka Sokaklar 4 Ekim Cuma akşamı 340. Bölümü ile Kanal D ekranlarına geliyor.

Arka Sokaklar 340. Bölüm - Ekip, Mahur ' un peşinde
Arka Sokaklar Dizisi 340. Bölüm özeti:

Ekip, Mahur ' un peşinde!
Ekip, Mahur ' u yakalayıp, şebekeyi çökertmenin peşine düşüyor.

Baran aracında seyir halindeyken takip edildiğini fark eder. Takipteki adamı köşeye sıkıştırır ve peşindekinin Abdo ' nun adamı olduğunu anlar. Mahur kendisinden şüphe ettiği için kızgındır. Arif, Rıza ' nın Onur ' u serbest bırakmasıyla ilgili tepkisini gösterir. Rıza da böylesinin daha doğru olduğuna Arif ' i ikna eder.

Onur, zamanını Fatih ile geçirmektedir. Ece de eşlik eder onlara. Fatih ' e açığa alındığını söylemez, çocuk üzülmesin diye durumu idare ederler. Ece, Onur ' a bu zor zamanında tam destektir. Onun suçsuz olduğuna inanmaktadır. Baran, artık gidecek yeri olmadığı için Onur ' un yanına gelir. Onur bu buluşma sonunda Baran ' ın, Rıza Baba ile işbirliği yapıp tutuklar.

Abdo, emniyetteki adamı Korhan ' dan bilgi sızdırmaya devam etmektedir. Baran ' ın yakalandığını, Baran ve Onur ' Un kardeş olduğunu, ekibin Mahur ' un peşinde olduğunu ve yakalamanın an meselesi olduğu bilgilerine ulaşır. Bu bilgileri Mahur ' a aktarır. Baran ve Onur çapraz sorguya alınır.

Ekip, Baran ' ı konuşturup, Mahur ile ilgili gerçekleri öğrenmenin ve şebekeyi çökertmenin peşine düşer. Bir yandan da Ekip, ' Onur gerçekten bu çetenin içerisinde midir? Onur ' a güvenip aralarına almak ile hata mı yapmıştır? Yoksa Onur tüm namusuyla görevini bu zamana kadar sürdürmüş müdür? ' sorularına cevap aramaktadır.