Manavgat Bisiklet Festivali Başlıyor

Uluslararası Antalya-Manavgat Bisiklet Festivali 16 Ekim'de Türkiye'den ve yurt dışından 250 bisikletçinin katılımı ile başlayacak.

Manavgat Bisiklet Festivali Başlıyor

16-19 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan festival kapsamında bisikletçiler Antalya'nın Manavgat ilçesi ve çevresindeki tarihi ve doğal güzellikleri keşfetmek için pedal çevirecek. Antalya Perşembe Akşamı Bisikletçileri tarafından organize edilen ve Manavgat Belediyesi’nin desteklediği, Accell Bisiklet’in sponsorluğunda gerçekleştirilen festivalde, bisikletçiler Titreyengöl mevkinde çam ağaçları altındaki kampta konaklayacak

Perşembe Akşamı Bisikletçileri’nin Manavgat ve çevresindeki bisikletseverlerle festival katılımcılarını buluşturacağı, kent içerisinde yapılacak bisiklet turuyla başlayacak olan festivalin ikinci gününde Oymapınar Barajı parkuru gerçekleştirilecek. Festivalin üçüncü gününde ise Titreyengöl-Kumköy turizm sahil şeridini takip edecek olan bisikletçiler, Aspendos Antik Kenti’ni gezecek. Aynı günün akşamı ise Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, bisikletçilerle kamp alanında barbekü partisinde bir araya gelecek. Festivalin son gününde de bisikletçiler Seleukeia Antik Kenti’ne pedal çevirerek, tarihi kenti gezecekler.
Kaynak: İHA