Denizli’ye 110 Milyon Tl’lik Sağlık Yatırımı

Denizli’ye 110 milyon TL’ye mal olan yeni bir hastane yapılırken, hastanede tüp bebek merkezi, dijital mamografi, taş kırma servisi ve hiperbarik oksijen tedavi merkezi gibi çok sayıda önemli ünitenin olduğu açıklandı.

Denizli’ye 110 Milyon Tl’lik Sağlık Yatırımı

Denizli’nin Bahçelievler Mahallesi’nde yapılan ve 110 milyon TL’ye mal olan Denizli Özel Sağlık Hastanesi için basın toplantısı düzenlendi.

Denizli Özel Sağlık Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Rıdvan Erdemir’in düzenlediği basın toplantısında hastanenin odaları gezdirildi. Son teknolojik sistemlerle donatılan hastanede halen 114 hasta yatağı olduğu ve bu sayının ilerleyen günlerde 200’ye kadar çıkarılmasının amaçlandığı belirtildi. Toplam 30 bin metrekare alana kurulan hastanede tüp bebek merkezi, kral suit hasta odaları, dijital mamagrafi, MR, taş kırma ünitesi, radyoterapi ünitesi, hiperbarik oksijen merkezi, yoğun bakım ünitesi, 7 ameliyat salonu, estetik bölümü ve saç ekim ünitesi gibi tedavi alanları oluşturulduğu bildirildi.

22 yıl önce ilk sağlık hastanesini kurduklarını belirten Denizli Özel Sağlık Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Rıdvan Erdemir, "Aradan geçen 22 yılda binlerce hastayı tedavi ettik. Ancak eski yerimiz bize yetmemeye başladı.

Yeni ve daha büyük bir merkez kurarak Denizli’ye hizmet etmek istedik. 30 bin metrekarelik alana 4 yılda bu güzel hastaneyi yaptık. Hastanenin bize maliyeti 110 milyon TL oldu. Hastanemizi günümüzün son teknolojisine sahip ekipmanlarla donattık. Herşeyden önemlisi her birisi alanında uzman hekim ve sağlık ekibini kurduk. Bu hastanemizde de yine şifa dağıtmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: İHA