Ak Parti Hatay Milletvekili Türkoğlu Açıklaması

AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, ''Diğer milletvekili arkadaşlarım ile birlikte yaptığımız çalışmalar neticesinde Hatay kamu yatırımları ile hizmet pastasından üzerine düşeni fazlasıyla almıştır'' dedi.

Türkoğlu, AK Parti Dörtyol ilçe teşkilatında partililerle bir araya geldiği toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti Hatay milletvekilleri olarak, ilin gerekli olan yatırımlara kavuşması için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti.

Adana Devlet Su İşleri (DSİ) 6. Bölge Müdürlüğü ile yaptıkları görüşmeler sonucunda, il genelindeki dere ıslah çalışmaları ve gölet projelerinin devam ettiğini öğrendiklerini ifade eden Türkoğlu şunları kaydetti:
''Geçtiğimiz günlerde Erzin'de yaşanan sel felaketinin ardından sel ve taşkınların yol açtığı can ve mal kayıplarını önlemek, şehirlerin çehresine estetik bir görünüm kazandırabilmek için yoğun bir çalışma yapılıyor. Birçok ilçemizde dere ve kanal ıslahları yapılıyor. Erzin ilçemizin Başlamış Mahallesi'ne yapılması kararlaştırılan göletin projesinin yapılması programa alınmış ve geçtiğimiz haftalarda ihalesi tamamlandı. Bu projeyle hayata geçmesi ile bölgemizde 60 bin dönümlük arazi sulanacaktır. Diğer milletvekili arkadaşlarım ile birlikte yaptığımız çalışmalar neticesinde, Hatay kamu yatırımları ile hizmet pastasından üzerine düşeni fazlasıyla almıştır''
Kaynak: AA