Kartepe Halk Eğitim Müdürü Alkan, Başkan Üzülmez’i Ziyaret Etti

Kartepe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne atanan Halil İbrahim Alkan, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret etti.

Kartepe Halk Eğitim Müdürü Alkan, Başkan Üzülmez’i Ziyaret Etti

Kartepe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadık İskender’in Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak atanmasının ardından yerine gelen Pakmaya Muzaffer İncekara İlköğretim Müdürü Halil İbrahim Alkan, Kartepe Belediyesi Kültür Müdürü Salih Nurettin Çevik ile birlikte Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i makamında ziyaret etti.

Kartepe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Halil İbrahim Alkan, ilçe protokolü ile tanışma ziyareti kapsamında Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’le projelerini de paylaştı. Kartepe’de yaygın eğitim hizmetlerinin gelişerek sürmesi için destek isteyen Kartepe Halk Eğitim Müdürü Alkan, “1998 yılından beri çeşitli okullarda eğitimci olarak görev aldım. Yaygın eğitim merkezlerinin fiziki şartlarını iyileştirerek daha da işlevsel hale getirmek istiyorum. Kartepe’de yaşayan 24 yıllık bir eğitimci olarak yerel yönetim desteği ile devraldığımız bayrağı daha yukarılara çıkarmak için sizlerin desteğinizi beklemekteyim” dedi.

Yeni müdüre hayırlı olsun dileklerinde bulunan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, “Kartepe ilçesinde kamu kurumlarında yeni kadrolarla nöbet değişimlerinin olumlu ve güzel sonuçlara vesile olacağını düşünüyorum. Birlikte uyum içerisinde başarılı çalışmalarda bulunacağımıza inanıyorum. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile koordineli yürüttüğümüz KAR-MEK kursları başta olmak üzere işbirliği halinde yürütülen yaygın eğitim hizmetleriyle vatandaşlarımızın kendilerini geliştirmelerine katkı vermeye devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA