Penisini satırla kesip sokağa attılar!

Hindistan'da bir kıza tecavüz etmeye çalışan adam halk tarafından linç ediltikten sonra penisi kesildi.

Penisini satırla kesip sokağa attılar!
Hindistan'ın Rajasthan eyaletinde genç bir kıza tecavüz girişiminde bulunurken yakalanan Suresh Kumar, yerel halk tarafından saatlerce dövüldükten sonra satırla penisi kesildi.

40 yaşındaki Kumar'ın tecavüz etmeye çalıştığı kızın çığlıklarını duyan bir grup insan, kızın yardımına koştu. Kumar'ı meydana sürükleyen grup, tacizciyi önce sopalarla dövdü, sonra bir kasaptan satır alıp penisini kesti.

Penisini caddeye attıktan sonra Kumar'ı yaralı halde bir köşede bırakan yerliler, şüpheliyi uzun süre hastaneye götürmeyi reddetti.

Yerlilerden biri “Kimse ona yardım etmek istemedi çünkü herkes onun cinsel bir suç yüzünden cezalandırıldığını biliyordu. Son zamanlarda kadınlara karşı çok fazla affedilemeyecek suç işlendi. Çok sayıda kadınımız ve kızımız tecavüze uğradı, öldürüldü ve ağaçlara asıldı. Bu tarz cezalar en azından artık bu tarz suçların cezalandırılcağını gösteriyor” şeklinde konuştu.

Hindistan polisi ise, bu linçten sorumlu olan kişilerin adalete teslim olmasını istiyor.

Bu olayla ilgilenen bir polis memuru “Bu suçlar her ne kadar içler acısı olsa da, suçluları halk değil hukuk cezalandırmalı” şeklinde konuştu.