Ey Kılıçdaroğlu sen önce Türkiye toplumundan özür dile

AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, "Ey Kılıçdaroğlu sen önce Dersim’deki utanç verici katliamlardan dolayı Türkiye toplumundan, Kürtler’den, Alevi’lerden özür dile sonra kalk diren Kobani edebiyatı yap” dedi.

Ey Kılıçdaroğlu sen önce Türkiye toplumundan özür dile
Beyaz TV'de yayınlanan Latif Şimşek'in sunduğu Rasim Ozan Kütahyalı'nın yorumladığı Dinamit programına bu hafta AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner ve Yeni Şafak Gazetesi Yazarı Cem Küçük Konuk oldu.

Gündemdeki konuların değerlendirildiği programda Mehmet Metiner, Kemal Kılıçdaroğlu'nun önce CHP'nin yaptığı Dersim katliamından dolayı Türkiye toplumundan özür dilemesini, ondan sonra Kobani edebiyatı yapmasını söyledi.

Metiner şöyle konuştu:

“ÇÖZÜM SÜRECİNİ NE PAHASINA OLURSA OLSUN SÜRDÜRECEĞİZ”

Çözüm sürecini ne pahasına olursa olsun sürdüreceğiz. Ama bölgede PKK'nın silahlı hakimiyet kurmasına da izin vermeyeceğiz. Çözüm süreci PKK silahlı hakimiyet kurduğunda devletin göz yumduğu bir süreç değildir, akıllarını başlarına devşirsinler. Herkes müsterih olsun PKK bozsa bile biz çözüm sürecini çözüme ulaştıracağız

“CHP'NİN BU KOBANİ AŞKI NEREDEN GELiYOR”

Şimdi soruyorum CHP'nin bu Kobani aşkı nereden geliyor? CHP Kobani konusunda duyarlıysa buradan kendilerine sesleniyorum: Ey Kılıçdaroğlu, Zilan Deresi'nde binlerce masum sivil Kürt insanı CHP katletti. Cumhuriyet Gazetesi'nin o günkü arşivine bakın Zilan Deresi lebaleb insan cesetleriyle doluydu diyor

“EY KILIÇDAROĞLU SEN ÖNCE TÜRKİYE TOPLUMUNDAN ÖZÜR DİLE”

Şimdi soruyorum Ey Kılıçdaroğlu, Dersim'de hem Kürt hem Zaza hem de Alevileri kim katletti? Önce çık kendi tarihindeki bu kanlı, utanç verici olaylardan dolayı Türkiye toplumundan, Kürtler'den, Alevi'lerden özür dile sonra kalk diren Kobani edebiyatı yap. Samimiyetsizliğin bu kadarına da pes.