Biçer’e Destek Teşekkürü

Kütahya Simav’ın en büyük beldesi Güney’in AK Partili Belediye Başkanı Halil İbrahim İlhan, makamında ziyaret ettiği Simav Belediye Başkan Vekili Adil Biçer’e beldesine sağladığı itfaiye aracı ve ekipman desteğinden dolayı teşekkür etti.

Biçer’e Destek Teşekkürü

Başkan İlhan, geçtiğimiz gün gerçekleşen Ekim ayı Olağan Toplantısında Simav Belediye Meclisinin beldesine itfaiye aracı desteği sağlayan gündem maddesini oy birliğiyle karar altına almasından büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.

Simav ilçe merkezine 17 kilometre mesafedeki Güney beldesinde itfaiye aracı ve ekibi bulunmadığı için uykusuz geceler yaşadıklarına vurgu yapan Başkan İlhan, “Simav Belediyesi bu açığımızı geçtiğimiz gün gerçekleşen Ekim ayı olağan toplantısında oy birliğiyle aldığı kararla kapattı. Bundan böyle 3 bin 500 dolayında vatandaşın yaşadığı Güney beldesinde herhangi bir yangın çıktığında Simav Belediyesi bize araç ve ekipman desteği sağlayacak. Bu yüzden Simav'ın Başkan Vekili Adil Biçer’e teşekküre geldim” dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan vekili Adil Biçer, “Biz Simav’ı bir bütün olarak ele alıyoruz. Kim isterse ona destek vermeye hazırız” dedi.

Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan jeotermalli ısınma konusunda inceleme gezisi için İzlanda'nın başkenti Reyjkavikte bulunduğu için görevini AK Partili Belediye Meclis üyesi Avukat Adil Biçer vekaletin yürütüyor.

Kaynak: İHA