Başkan Badem Açıklaması

Ödemiş Belediye Başkanı A.

Mahmut Badem, 6360 sayılı yasadan sonra Ödemiş’in hizmet alanının genişlemesiyle en büyük hedefinin insanları yaşadıkları yerde mutlu etmek olduğu söyledi.


İstanbul’daki Ödemişliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Şahan ve yönetim kurulu üyelerinin kendisini ziyareti sırasında Ödemiş Belediyesi’nin genel durumu hakkında bilgiler veren Başkan Mahmut Badem, maddi sıkıntılardan bahsetti. Hizmet alanının genişlemesi ve nüfusun iki kat arttığını vurgulayan Başkan Mahmut Badem; “Amacımız vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermek. Merkeze yapılan çalışmaların yeni mahalle statüsüne geçen mahallelerde de yapılaması için çaba gösteriyoruz. Vatandaşlarımıza yaşadıkları yerde, ihtiyaçları olan gerekli hizmeti sunduğumuz takdirde, çocuklarının da aileleriyle yaşamalarına olanak sağlanacaktır. Böylelikle dışarıya göçte gerçekleşmeyecektir” dedi.

Dernek Başkanı Mehmet Şahan ise; “Mahmut Badem’in 2004-2009 yılları arasındaki belediye başkanlığı döneminde İstanbul, Ankara ve İzmir’deki derneklerimize gösterdiği desteğini çok iyi biliyoruz ve teşekkür ediyoruz. Bizler, İstanbul’da yaşayan Ödemişliler olarak, kentimizi tanıtmak, gelişimi için katkı sağlamak için her zaman başkanımıza destek vermeye hazırız” dedi.

Kaynak: İHA