Havza Ticaret ve Sanayi Odası'na Ziyaretler

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Havza Meslek Yüksekokulu (MYO) Müdürü Prof. Dr. Arif Gönülol, Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Erkan Acar'ı ziyaret etti.

Görüşmede 2013 yılında başlayan Havza TSO ve Havza MYO işbirliği çerçevesinde yapılabilecekler görüşüldü.
Gönülol, Havza'ya hizmet için her zaman hazır olduğunu belirterek, "Son dönemde işbirliği için elverişli bir ortam oluştu. Bu ortamı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Okul olarak daha önceden Havza'nın Turizm SWOT raporunu oluşturduk. Bunu genele yayarak ilçemizin genel bir değerlendirilmesini içeren bir rapor hazırlanmalı. Havza TSO ile yapılan işbirliği hem okulumuz hem de ilçemiz adına önemli" dedi.

Havza TSO Başkanı Erkan Acar ise her zaman Havza Meslek Yüksekokulu'nun yanında olduklarını ifade ederek şunları kaydetti:
"Bizim amacımız Havza ile okulumuzu buluşturarak hem okulumuzun gereksinimlerini karşılamak hem de Havza için ne yapabiliriz ilçemizi bir adım daha ileriye nasıl götürürüz ve nasıl bir işbirliği içinde olabiliriz? Bizim için okulumuz ile işbirliğimiz önemli. Yapılacak görüşmeler ve işbirliği ile ilçemizde bir fakülte kurulması en büyük arzumuz. Bu hedefimize ulaşmak için görüşmelerimiz devam ediyor."
Acar'ın bir diğer konuğu ise Havza Emniyet Müdürlüğüne atanan Cengiz Urgancı idi.
Bingöl'de emniyet müdürüne yönelik silahlı saldırı nedeniyle Urgancı'ya taziyelerini sunan Acar; "Eminim ki kısa sürede sağduyu ile bu olaylar sona erecektir. Birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik bu olaylar sonuçsuz kalacaktır. Havza TSO olarak her zaman güvenlik güçlerimizin yanındayız" dedi.

Havza Emniyet Müdürü Cengiz Urgancı ise ilçe için yapılabilecek her şeyde birlikte hareket etmenin önemli olduğunu belirtti.

Kaynak: AA