Gündoğmuş Sümeni Göleti’nde İnceleme Gezisi

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Gündoğmuş Belediye Başkanı Mehmet Özeren, DSİ 13. Bölge Müdür Yardımcısı Oğuz Kasap, Karayolları Bölge Müdür Yardımcısı Yalçın Kavak ve AK Parti Gündoğmuş İlçe Başkanı Hasan Ali Kurnaz, Antalya’nın Gündoğmuş ilçesinde Sümeni Göleti'nde incelemelerde bulundular.

Gündoğmuş Sümeni Göleti’nde İnceleme Gezisi

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak ile DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür ve beraberlerindeki heyet ilk olarak Gündoğmuş Belediyesi’nde muhtarlarla bir araya gelerek ilçesindeki yatırımlar konusunda istişarelerde bulundu. Daha sonra Sümeni Göleti’nde incelemelerde bulunan heyet, ilgililerden işin ulaştığı seviye ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
İncelemelerin ardından bir açıklama yapan DSİ 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, tamamlandığında 980 dekar tarım alanını modern sistemle sulayacak olan Sümeni Göleti çalışmalarının fen ve sanat kaidelerine uygun olarak devam ettiğini ve kısa sürede tamamlanarak vatandaşlarımızın istifadesine sunulacağını belirtti.

Kaynak: İHA