Başbakan Davutoğlu'nun Konvoyundaki Kaza

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konvoyunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında hafif yaralanan AK Parti Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Çelik, hastaneden taburcu edildi.

Milli Egemenlik Alt Geçidi'ndeki zincirleme kazada hafif yaralanan Çelik'e, kaldırıldığı İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde çeşitli tetkikler yapıldı.
Çelik'in tedavisiyle ilgilenen İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çelik'in röntgen ve tomografisinin çekildiğini ve herhangi bir olumsuz durumla karşılaşılmadığını bildirdi.
Karabulut, kaza sırasında aldığı darbe nedeniyle Çelik'in sırtında ağrısı bulunduğunu belirterek, "Bütün tetkikleri yapıldı. Herhangi bir olumsuzluk yok. Genel sağlık durumu iyi. Kendisi hastaneden taburcu edildi. Bir iki saat dinlendikten sonra Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte dönecek" dedi.


Öte yandan, Hüseyin Çelik, twitter hesabından taburcu edildiğini ve sağlık durumunun iyi olduğunu duyurarak, doktorlar ve sağlık personeline teşekkür etti.
Kaynak: AA