Mudanya İlçe Emniyetten Kurban Uyarısı

Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği, yaklaşan Kurban bayramı sebebiyle kurban satıcıları ile vatandaşları kötü niyetli kişilere karşı uyardı.


Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Destekli Polislik Büro amirliğine bağlı ekipler, Kurban satış yerlerinde ve vatandaşların toplu olarak alışveriş yaptıkları market ve pazar yerlerinde gezerek satıcı ve alışverişe gelen vatandaşları sahte para, dolandırıcılık, hayvan hırsızlığı konularında bilgilendirmek amacıyla hem sözlü olarak hem de broşür dağıtımı yaparak uyardı. Mudanya İlçe Emniyet Müdürü Rıdvan Sülün, "İlçemizde vatandaşlarımızın sağlıklı ve güven içinde bir bayram geçirmeleri için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bölgemize gelen hayvan satıcılarımızın kötü niyetli kişilere karşı uyanık olmaları, şüphelendikleri kişi veya kişiler ile olayları 155 nolu Polis imdat telefonunu arayarak bilgi vermelerini istiyoruz" dedi.

Sülün, vatandaşların da sahte para konusunda da dikkatli olmalarını isteyerek, kurban satış yerleri ile alışveriş merkezlerini kontrol ederek, satıcı esnafların ve vatandaşların uyarılmalarını sağladıklarını söyledi.

Kaynak: İHA