Kırklareli İtfaiyesi Şehir Turu Yaparak Halkı Selamladı

Kırklareli Belediyesi İtfaiye ekipleri, İtfaiye Haftası dolayısıyla araçlarla şehir turu gerçekleştirerek Kırklareli halkını selamladı.

Kırklareli İtfaiyesi Şehir Turu Yaparak Halkı Selamladı
Vatandaşlar ise itfaiyecilerin geçişini ilgi ile takip etti.

Kırklareli’de her zaman vatandaşların yardımına koşan, can ve mallarını korumak için kendi canlarını tehlikeye atan itfaiyeciler, 'itfaiye Haftası' dolayısıyla hafta boyunca bir çok etkinlik düzenledi.

İtfaiye haftasının son gününde ise itfaiyeciler, araç korteji ile şehir turu düzenledi.

BAŞKAN KESİMOĞLU İTFAİYEYİ ZİYARET ETTİ
Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu ise, Başkan Yardımcısı Tahsin Genay ile birlikte İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek personel ile bir araya geldi. Başkan Kesimoğlu, itfaiyecilerin hayatı pahasına mesleklerini yapmaya çalıştıklarını belirterek, "Emeği ile yüreği ile halkımıza hizmet eden itfaiyecilerimizin öncelikle İtfaiye Haftasını kutluyorum. Çok önemli bir görevi yerine getiriyorsunuz. Biz de sizin ve sorunlarınızın çözümü içini elimizden gelen ne varsa yapmaya çalışıyoruz. Hayatınız pahasına görev yapıyorsunuz. Gerektiğinde alevlerin içine giriyorsunuz. Vatandaşımızın mal ve can güvenliğini ön planda tutarak gerekli güvenlik tedbirlerini alıyorsunuz. Sizin çalışmalarınız her türlü takdirin üzerindedir. Bunun için sizlere teşekkür ediyorum" dedi

Başkan Kesimoğlu, itfaiyecilerin sorunlarını ve isteklerini dinledikten sonra İtfaiye Müdürlüğü’nden ayrıldı.
Kaynak: İHA