Borçka Kaymakamı Öztürk, Sel Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Borçka Kaymakamı Şakir Öner Öztürk, bir süre önce meydana gelen sel nedeniyle yolları kapanan köylerde incelemelerde bulundu.

Öztürk, İl Genel Meclisi üyeleri Muhammet Çakmak ve Mustafa Kalender, İlçe Özel İdare Müdürü Mehmet Yerebakan, KÖYDES İlçe Müdürü Selman Ertürk ve köy muhtarları ile gerçekleştirdiği incelemelerde yetkililerden bilgi aldı.
Öztürk, yaptığı açıklamada, geçen hafta çarşamba günü sabah erken saatlerde başlayan sağanak sonrası Muratlı ve Beğlevan bölgesinde bulunan Karşıköy, Muratlı, Çaylı, Boğazköy, Güreşen, Şerefiye ve Kayadibi köyleri yollarının birçoğunun kapandığını belirterek, "Bu köy grup yollarımızın ana merkezleri İl ve İlçe Özel İdare Müdürlüğü ekiplerinin yoğun çalışması sonucu 2 günde araç trafiğine açılmıştır. Köylerimizin mahallelerinde dikkatli şekilde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Bölgedeki halkımızın İlçe Özel İdare Müdürlüğü bünyesinde çalışan ekibe mümkün mertebe yardımcı olunmasını rica ediyorum" dedi.

Öztürk, can kaybı olmamasının sevindirici olduğunu da ifade ederek, çalışmaların tahminen 10 gün sürebileceğini kaydetti.

Kaynak: AA