Mahir, Nam-ı Diğer Karadayı - ATV

Karadayı'da Feride'nin düştüğü durum Mahir'e nasıl yansıyacak ? Karadayı 54. bölümde Mahir meşhur tokadını yine sevdiği için sallayacak. Karadayı'da nefesler tutulacak, Mahir ve Sinan'ın hesaplaşma günü olacak.

Mahir, Nam-ı Diğer Karadayı - ATV
Karadayı'nın son bölümünde Nazif Kara için adalet yerini bulmuş Mahir ve Feride'nin tüm çabaları meyvelerini vermişti. Sonunda Kara ailesi için herşey yoluna girmiş gibi görünüyordu. Fakat Savcı Turgut'un yapmış olduğu plan kusurzca ve sinsice işlemeye başlamıştı. Mahir sevinmeye bile fırsat bulamadan kendini Turgut'un hain girdabının içinde bulur ve kendini hapiste bulur.

Karadayı 54. bölüm fragmanı için tıklayın

Turgut Mahir'e kendisini zorla vurdutmuştur. Fakat Hesaba katmadığı birşye vardır oda babası da olsa bazı insanların adaletli ce dürüst olduklarıdır. Nitekim Turgut'un babası yalan söylediğini öğrendiği anda Mahir için doğruları söylemeye karar verir. Bu sırada Feride, Yasin, Nazif Kara ve diğer herkes Mahir için çabalamaktadırlar. Mahir'i hapisten çıkarmak için en ufak delile ihtiyaçları vardır fakat gittikleri her kapıdan elleri boş dönerler.

Mahir, Nam-ı Diğer Karadayı - ATV

Son bir çare olarak Feride ve Nazif Kara Orhan2ı ziyerete giderler ve ondan Mahir için ifade vermesi isterler. Orhan2ın kin ve nefretle gözü o kadar dönmüştür ki abisinin kendisi gibi hapiste çürümesini istemektedir. Çünkü kendisini ihbar edenin o olduğunu düşünmektedir. Bunu öğrenen Songül abisi Orhan'ı ziyarete gider ve ona ihbar edenin kendisi olduğunu söyler. Duydukları karşısında şok olan Orhan yaptığı hatayı anlar ve Mahir için ifade verir. Turgut'un babası ve Orhan'ın ifadesi ile Mahir artık serbesttir.

Hapiste olduğu sürece Feride ile görüşemeyen Mahir uzaktanda olsa görmek için Feride'nin evinin yanına gider. Tam bu sırada Feride anne ve babsının yıl dönümünü kutlayacağını sanarken kendini nikah masasında bulur.

Karadayı 54. bölümde tüm bu olaylardan sonra Feride'de Sinan'ın iç yüzünü öğreniyor ve ona hesap soruyor. Fakat herkesin beklediği bir sahne var. Oda mahir ile Sinan'ın hesaplaşma sahnesi. Elbette geçen bölümlerden bildiğimiz birşey varsa o da Sinan'ın çok iyi bir dövüşçü olduğu. Ve tabi yine çok ama çok iyi bildiğimiz birşey varsa o da Mahir'in gücünün yüreğinden geldiği. Bakalım kıran kırana geçecek ve herkesi soluksuz bırakacak bu sahnede neler yaşanacak ?

Karadayı 13 Ocak Pazartesi akşamı ATV'de