MHP’li Enver Demirel, Mansur Yavaş’ı topa tuttu

MHP’li Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olan eski MHP’li Mansur Yavaş’ı eleştiri yağmuruna tuttu.

MHP’li Enver Demirel, Mansur Yavaş’ı topa tuttu
Mansur Yavaş bir önceki seçimde MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak yerel seçim yarışına girmiş ve hezimete uğramıştı. Birkaç yıl önce “Ben mevki makam uğruna davamı satacak adam değilim” diyen Yavaş geçtiğimiz ay CHP'ye katıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da partideki ciddi muhalefete rağmen Manur Yavaş'ı CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı yaptı.

MHP'Lİ BAŞKAN'DAN YAVAŞ'A AĞIR SÖZLER
MHP'li Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, “Makam uğruna davamı satmam” deyip ardından CHP'ye geçen eski MHP'li Mansur Yavaş'ı sert sözlerle eleştirdi. Demirel şu şekilde konuştu: Dün bizi, sayın genel başkanı Cumhuriyet Halk Partili olmakla veya partilileşmekle suçlayan “Ya sen ne yapıyorsun sayın genel başkanı? Sen bugün uyguladığım politikalarla CHP'nin kulvarına girdin” diye eleştiren bir arkadaşımız dün yine aynı şekilde “Ben hiçbir şekilde makam mevkii için irademi ve ideallerimizi satmadım-satamam” diyen bir arkadaşımız bugün CHP'nin adayı olmuştur.

“YAVAŞ'IN TUZAĞINA DÜŞMEYİN”
Bu sert sözleri ardından partilileri bu oyuna gelmemeleri konusunda uyaran Demirel şu şekilde devam etti: Yani nedir bu? Bu nasıl bir iş? Lütfen bu tuzağa düşemeyiz. Bu tuzağa düşmememiz lazım.