Yılın Öğretmenine Başarı Belgesi

Şırnak’ta yılın öğretmeni seçilen Pınar Demiray, Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Yılın Öğretmenine Başarı Belgesi

Öğretmenler Günü'nde Ankara’da Şırnak’ı temsilen Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşen Pınar Demiray, Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirin Arslan tarafından başarı belgesiyle ödüllendirildi. Konu hakkında açıklamada bulunan Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirin Arslan, okullarında başarı gösteren her öğretmene mutlaka gereken ilginin verileceğini söyledi.

Pınar Demiray’ın yurt dışında Türkiye’yi, Türkiye içinde ise Şırnak’ı başarılı bir şekilde temsil ettiğini belirten Arslan, "Pınar hanım yurt dışında ülkemizi başarılı bir şekilde temsil etti. Önemli dereceler aldı. Ayrıca kendi okulunda başarılı öğrenciler yetiştirildi. Bu yüzden kaymakamımızın onayı ile kendisine başarı belgesini verdik. Bundan sonra kendisine başarıların devamını dileriz" dedi.

Silopi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirin Arslan daha sonra Pınar Demiray’a başarı belgesini takdim etti.

Pınar Demiray ise, kendisine bu onuru layık gören herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Pınar Demiray, "İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Şirin Arslan 2012 Kasım ayında Güney Kore'de göstermiş olduğum başarıdan ötürü vermiş bana bu başarı belgesini verdiler. Milli Eğitim Bakanlığı 24 Kasım Ankara'da seçilen öğretmenler için gönderdikleri ödüllendirmenin ve bu hususta diğer meslektaşlarımıza örnek olması için yapılacak olan çalışmaların öğretmen yetiştirme ve geliştirme açısından büyük bir önem arz etmekte olduğunu bildirdiler. Bir an önce bu çalışmalara başlamak gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda milli eğitimin tüm çalışmalarına gönüllü olarak destek vereceğimi bildiririm. Burada aynı kaderi paylaştığımız tüm öğretmenlerin başarılı ve kutsal olduğuna inanıyorum. Onların sesini duyurabilmek ve sıkıntılarımızı giderebilmek adına elimdeki tüm imkanları kullanacağım" diye konuştu

Pınar Demiray yurt içi ve yurt dışında göstermiş olduğu başarılardan dolayı Şırnak’ta yılın öğretmeni seçilerek Ankara’da Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından Çankaya Köşkü'nde verilen resepsiyona katılmıştı.
Kaynak: İHA