CHP'li Muharrem İnce'den Mansur Yavaş resti

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, partisinin yerel seçimler için sağcı adaylara açılmasına tepki gösterip resti çekti: Ben de istemiyorum!

CHP'li Muharrem İnce'den Mansur Yavaş resti
CHP'nin başta Mansur Yavaş olmak üzere sağcı isimleri aday olarak göstermesine tepkiler sürüyor. CHP'lileri oldukça rahatsız eden duruma isyan eden son isimler ise CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile RadHack soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve bir süre sonra serbest bırakılan Barış Atay oldu.

“YÜZÜNÜZÜ SOLA DÖNMELİSİNİZ”
Halk Tv ekranlarında Halk Arenası programına katılan ikili CHP'nin sağa açılmasına tepki gösterdi. CHP'nin Ankara'da Mansur Yavaş, Antakya'da ise Lütfü Savaş isimlerini aday gösterdiğini hatırlatan Barış Atay, bu isimlerden duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Konuşması sıkça alkış alan Atay, CHP'li İnce'ye dönerek “Siz sosyal demokrasiye inanan bir parti olarak yüzünüzü sola dönmek durumundasınız” dedi.

“SAĞA AÇILMAKTAN RAHATSIZIM”
Atay'ın konuşması ardından konuşan İnce ise “Partimin adaylıklarla ilgili benim de itirazlarımın olduğunu herkes biliyor.” dedi. Atay'ın sözlerine katıldığını ekleyen İnce, “Şu sağa açılma modasından ben de rahatsızım. Fazla buluyorum. Türkiye'de oy kullanmayan yüzbinlerce sol seçmen var. Ben onlara açılmayı daha sağlıklı buluyorum” diye ekledi.