Justın Bıeber’in Başı Dertten Kurtulmuyor

Son zamanlarda adı skandallarla anılan 19 yaşındaki ünlü pop yıldızı Justin Bieber, bu sefer de bir limuzin şoförüne saldırmaktan polise ifade verdi.

Ünlü yıldız 10 Mart’ta hakim karşısına çıkacak.
Kanada’nın Toronto kentinde geçtiğimiz ay sonu meydana gelen hadisede Justin Bieber ve beraberindeki 6 kişi, bir gece kulübünden çıkarken kiraladıkları limuzin şoförüyle tartışma yaşadı. Polis tarafından yapılan açıklamada, araçta bulunan kişilerden birinin yaşanan tartışma sonrası şoförün kafasına arkadan birkaç kere vurduğu ve bunun üzerine şoförün limuzini durdurarak polisi aradığı ifade edildi. Şoföre vuran şahsın ise polisin olay mahalline gelmeden kaçtığı bildirildi.

Justin Bieber, dün akşam saatlerinde basın ordusu eşliğinde ve hayranlarının çığlıkları arasında Toronto polisine ifade vermeye geldi. Bieber’in avukatı müvekkilinin masum olduğunu savunurken, şoföre saldırmakla suçlanan Bieber’in 10 Mart’ta hakim karşısına çıkmasına karar verildi.

Geçtiğimiz günlerde Justin Bieber alkollü araç kullanmak, hız limitlerini aşmak, geçersiz sürücü belgesi bulundurmak ve polise mukavemet göstermekten tutuklanmış ve 2 bin 500 dolar karşılığında kefaletle serbest bırakılmıştı.
Kaynak: İHA